Med en sikker sejr i hjemmekampen søndag blev oprykningen til 2. division for Helsingør´s bedste damehold fejret. En sikker oprykning efter en flot sæson.
Oprykningen blev fejret søndag i hallen med tale fra borgmester Benedikte Kier og en tak fra klubben til hovedaktørerne: Holdet og spillerne, trænerne Poul Sørensen og Jan Fyllgraff, speaker Morten Jørgensen og hovedsponsor Kaj Frederiksen fra Helsingør Erhvervspark.
Et kæmpe stort tillykke til Helsingør Håndbolds handicaptræner Nickie Lindgaard, som fik uddelt handicaprådets handicappris.
Nickie du gør et kæmpe arbejde for speciel olympic holdet, og du er jo tydeligvis værdsat af alle dine spillere. Bliv ved med det gode arbejd. #ildsjæl
Kom og besøg Cafe Hanne i Helsingør hallen eller hold dit næste arrangement i caféens restaurant.
Cafe Hanne kan kontaktes på 28 88 79 80
Ingen nyheder pt. Men du kan altid finde os i Helsingør Hallen til en masse håndbold!

Den lyseblå tråd i Helsingør Håndbold

Den lyseblå tråd i Helsingør Håndbold er et hjælpeværktøj med vejledninger og oversigt over fokusområder i klubben til Helsingør Håndbolds børne- og ungdomstrænere.

Den lyseblå tråd skal hjælpe til med, at der bliver en sammenhæng i processen med udviklingen af spillerne op igennem de forskellige årgange i børne- og ungdomsårene. Spillerne skal opleve udvikling i håndboldfærdigheder, koordination/motorik, kropstamme, styrke, kredsløbstræning og det mentale. Det sociale på holdene skal dyrkes.

Læs hele den lyseblå tråd her